miercuri, 26 octombrie 2016

Toamna aceasta Avon cauta reprezentanti!



Fie ca esti din Brasov sau orice alt oras sau localitate, toamna aceasta poti deveni Reprezentant AVON completand un simplu formular!

Se cunoaste faptul ca AVON este una dintre cele mai mari corporatii la nivel mondial producatoare de cosmetice, bijuterii si parfumuri. Brand-ul cauta persoane care sa vanda acest numar vast de produse, iar daca ai ajuns la acest articol stii deja despre ce este vorba.

Marele avantaj este ca majoritatea femeilor sunt indragostite de cosmetice si au certitudinea seriozitatii companiei, lucru care denota faptul ca nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu clientii. Cu siguranta cunosti macar o persoana care comanda produse prietenilor prin intermediul catalogului Avon, ei bine, de acum poti fi tu acea persoana urmand niste pasi simpli.

Mai intai trebuie sa stii ca echipa Avon este profund interesata de Reprezentantii sai si le ofera acestora intotdeauna cele mai bune conditii pentru a distribui produsele cat mai multor persoane. Ei ofera bonusuri, beneficii, dar si cadouri in permanenta pentru a te stimula sa castigi mai multi bani. Pentru o comunicare mai usoara ei au expus principalele motive pentru care tu, cea care citesti acest articol sa devi Reprezentant Avon.

Unul dintre aceste motive este constituit de REDUCEREA de pana la 40% la produsele preferate, oferita in functie de implicarea ta. Fiind un Reprezentant activ, care aduce la randul lui beneficii companiei, poti sa-ti achizitionezi produsele la un pret mult mai mic fata de ceilalti cumparatori, iar ca femeie vrei ca intotdeauna sa ai cele mai noi cosmetice de pe piata.

Alt motiv pentru care merita sa fi Reprezentant AVON este cadoul pentru Reprezentantii noi, pe care-l vei primi drept cadou in semn de felicitari pentru luarea deciziei de a fi Reprezentant.

Printre avantajele unui Reprezentant Avon se numara si ofertele speciale, faptul ca poti comanda un produs pentru tine acum si sa-l platesti in 18 zile. Fara nevoia unui CV si fara experienta inveti e-commerce de la cei mai buni oameni gratuit si iti poti deschide magazinul tau online pe avon.ro.

Oportunitatea pe care extrem de rar o gasesti intr-un mod de a face bani este libertatea, iar Avon promoveaza asta. Ca Reprezentant AVON esti propriul tau sef si nu vei primi ordine sau sarcini de indeplinit niciodata, de asemenea nu vei avea un program de lucru stabilit, astfel tu decizi cand vrei sa lucrezi si ce produse vrei sa vinzi,fara a fi presat de companie intr-un fel sau altul.

Inscrierea se face super simplu completand un formular cu datele personale. Nu mai sta pe ganduri si inscire-te acum! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu